Kantoortapijt Home
Startpagina
Info aanvragen
Over ons
Veelgestelde vragen
Aanbiedingen
Service & Aftersales
Nieuws & Blog
EXCLUSIEF TAPIJT
TAPIJTTEGELS
LAMELLEN
MARMOLEUM

DIRECT
CONTACT:
085 -
06 57 144

7 x 24 bereikbaar !
Kantoortapijt voordelen

Kantoortapijt, 4 voordelen

kantoortapijt, daar bespaard u kosten mee

Wist u dat u met kantoortapijt kunt besparen op uw energiekosten?

Kantoortapijt werkt namelijk isolerend en houdt de warmte vast binnen uw kantoor. Uw energieverbruik gaat dus naar beneden en hiermeer bespaard u al snel 4 tot 5% op uw energierekening. Dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Tapijt op kantoor niet goed voor mensen met een allergie

Vaak wordt gedacht dat harde vloeren beter zijn voor mensen met een allergie dan vloeren bedekt met vloerbedekking. Uit onderzoek van de Duitse Allergie en Astmabond (DAAB) blijkt echter dat het tegendeel waar is.

Sterker nog; kantoren met vloerbedekking bevatten maar liefst 50% minder fijne stofdeeltjes in de lucht dan kantoren met harde vloeren.
Taptijt houdt namelijk rondvliegend vuil vast, waardoor de lucht schoner wordt.

Veiliger kantoor

Een kantoor moet natuurlijk een zo veilig mogelijke omgeving zijn. Dan is goed om te weten dat kantoortapijt bedraagt aan het vergroten van deze veiligheid. Harde vloeren zijn namelijk een stuk gladder, dan vloeren met kantoortapijt. De kans op uitglijden is dan ook een stuk minder groot. Zeker wanneer er vocht (zoals koffie en thee) op de vloer is gevallen, is tapijt een stuk veiliger!

Warme uitstraling op uw kantoor

De uistraling van uw kantoor heeft een grote invloed op werknemers, klanten en andere gasten. Met kantoortapijt creeŽrt u een warme en huiselijke sfeer in uw kantoor. Een uitstraling waar mensen zich al snel comfortabel bij voelen. Dat terwijl harde vloeren juist een koude en afstandelijke uitstraling kunnen hebben.

Nog meer kantoortapijt voordeel!

Wilt u profiteren van nog meer kantoortapijt voordeel? Bestel dan uw kantoortapijt via kantoortapijt.nl. Wij bieden u de scherpste prijs. Bekijk ons goedkoop tapijt online!

 

Goedkoop project tapijt aanbieiding

Prijs
inclusief
leveren
& verlijmd
aanbrengen

exclusief BTW

Office 1800 projecttapijt Office 1600 projecttapijt Office 1400 projecttapijt Office 1200 projecttapijt Office 1000 projecttapijt
Naar Kantoortapijt Stuur een e-mail Lees de leverings- en verkoopvoorwaarden Klik hier voor de disclaimer