Kantoortapijt Home
Startpagina
Info aanvragen
Over ons
Veelgestelde vragen
Aanbiedingen
Service & Aftersales
Nieuws & Blog
EXCLUSIEF TAPIJT
TAPIJTTEGELS
LAMELLEN
MARMOLEUM

DIRECT
CONTACT:
085 -
06 57 144

7 x 24 bereikbaar !
Kantoortapijt Effecten

Effect van tapijt in uw kantoor

Kantoortapijt is meer dan een mooie en veilige bedekking voor uw kantoorvloer. Als u slim vloerbeddekking voor uw kantoor uitkiest, kunt u bepaalde aspecten benadrukken en sfeer creŽren.

Met de kleur van uw kantoortapijt

kunt u uw kantoor ruimer of juist kleiner doen lijken. Lichte kleuren geven een ruimtelijk effect, waardoor uw kantoor ruimer zal lijken. Ideaal dus als u een klein kantoor heeft, maar toch een gevoel van ruimt wilt.

Het mag voor zich spreken dat donkere kleuren dan juist een ruimte kleiner doen lijken. Wat weer ideaal kan zijn als u grote ruimte heeft, en hier een knusser gevoel wil creŽren.

Behalve

Het ruimtelijke effect dat u wilt creŽren,is de keuze voor een kleur afhankelijk van de ligging van de ruimte. Een kantoor met lichtinval vanuit het noorden heeft veel Ďkoel natuurlijk lichtí. U zult hier meer behoefte hebben aan warme kleuren, om de balans goed te houden.

Heeft uw kantoor natuurlijk licht op het westen of zuiden?

Dan kunt u beter kiezen voor koele kleuren, zoals grijs of blauw. Dit om de warme lichtinval te compenseren.

De dikte van uw tapijt

Is ook van invloed op de sfeer die u creŽert in uw kantoor. Daarbij geldt dat een tapijt met een lage pool een gevoel van ruimte geeft. Dit is vooral aan te raden bij kantoorruimtes met een laag plafond.

Wilt u knussere of luxere sfeer creŽren, dan raden wij u aan om kiezen voor een tapijt met een hogere pool. Dit past mooi bij kantoren met een hoog plafond.

Sfeer en gevoel in uw kantoor

Zijn belangrijk. Wanneer deze in balans zijn zult u zich hier prettiger in voelen en daardoor beter kunnen presteren. Vaak wordt dit belang onderschat en kiezen bedrijven ervoor om in elke ruimte hetzelfde kantoortapijt te plaatsen.

Wilt u advies

over welk kantoortapijt geschikt voor u is. Neem dan contact met ons op, via:
Telefoon: 030 Ė 236 2542
E-mail: info@kantoortapijt.nl

 

Goedkoop project tapijt aanbieiding

Prijs
inclusief
leveren
& verlijmd
aanbrengen

exclusief BTW

Office 1800 projecttapijt Office 1600 projecttapijt Office 1400 projecttapijt Office 1200 projecttapijt Office 1000 projecttapijt
Naar Kantoortapijt Stuur een e-mail Lees de leverings- en verkoopvoorwaarden Klik hier voor de disclaimer